Sumacàrcer continua amb els treballs de millora del casc urbà

L’Ajuntament de Sumacàrcer continua amb les seues millores urbanes a través de les brigades de treballadors municipals. En les últimes setmanes s’ha procedit a diverses actuacions en diferents racons de la localitat.

Reparació en els desguassos fluvials dels carrers Ausiàs March i Avinguda Oest. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer
Reparació en els desguassos fluvials dels carrers Ausiàs March i Avinguda Oest. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer

Així, per exemple, s’han dut a terme treballs de manteniment i reparació en els desguassos fluvials dels carrers Ausiàs March i Avinguda Oest. A més s’ha millorat l’accés al recinte conegut com La Societat i s’han desenvolupat treballs de manteniment, com els del carrer Concha Piquer, i reparació, cas de mà de pintura, com per exemple en les baranes del poble, i reformes.

S'ha millorat l'accés al recinte conegut com La Societat. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer
S’ha millorat l’accés al recinte conegut com La Societat. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer

Els operaris municipals també han solucionat diversos problemes amb la canalització de l’aigua potable que havien sorgit per diversos carrers de la localitat i han reconstruït senyals de trànsit que havien sigut tombades per actes vandàlics. També s’han dut a terme labors de manteniment en edificis públics, com és el cas del dipòsit d’aigua potable del Calvari.

S'han reconstruït senyals de trànsit que havien sigut tombades per actes vandàlics. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer
S’han reconstruït senyals de trànsit que havien sigut tombades per actes vandàlics. / Foto: Ajuntament de Sumacàrcer

Així mateix, s’han canviat les rajoles trencades de les escales del barri de Les Casetes Roges. Tot açò s’ha vist complementat pels treballs de neteja i reparació de problemes per diferents actes festius o com a conseqüència de les pluges.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: