Satisfacció majoritària amb la ubicació més organitzada i segura del mercat d’Alberic

Ahir dilluns primer de juny, amb ocasió de l’entrada a Fase II de tota la Comunitat Valenciana, Alberic va celebrar el seu tradicional mercat ambulant, però ho feia amb destacables novetats: ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic per part, tant dels visitants del mercat com dels mercaders que monten les parades, control d’accés a cadascuna de les entrades dels carrer on es duia a terme el mercat així com també l’espai de sis metres de distància al centre del carrer entre parada i parada, per tal de complir les mesures de seguretat exigides pel Govern central com a conseqüència de la Covid-19, però la més important de totes, la nova ubicació del mercat als carrers Pintor Calvet i part de Cervantes que va agradar de forma majoritària a les veïnes i veïns d’Alberic.

nova-ubicacio-mercat-ambulant-alberic
Mapa del lloc on es celebra el mercat: carrers Cervantes i Pintor Calvet | Imatge: Facebook de l’Ajuntament d’Alberic

L’Ajuntament va dur a terme el tancament dels carrers per tal de garantir l’aforament i maximitzar la seguretat dels qui es desplaçaven al lloc de celebració, limitant l’accés a través de tanques i amb tan sols dues entrades al mercat, en les que es proporcionava gel hidroalcohòlic i es comprovava que els veïns feien ús de les mascaretes obligatòries.

mercat-ambulant-alberic
Carrer Cervantes, primeres parades que hi havia montades al mercat.

En paraules de diversos assistents es podia escoltar la bona acollida que va ocasionar la reobertura del mercat tant per les i els comerciants com per la població, «teniem ganes d’eixir pel poble sense horaris i restriccions,nt, dóna gust després de mesos, tornar a vore el mercat tan viu. Ademés, ens agrada el lloc on s’ha fet el mercat, és molt més segur d’esta forma, està completament tancat i les parades són més visibles per a tots», va argumentar una veïna de la localitat.

mercat-amb-seguretat
Mercat celebrat amb diferents mesures de seguretat.
parada-de-mercat
Una de les parades del mercat.

rostidor-alberic_800
Pollastres a l’Ast en Alberic – Tfno: 605 261 394
carnisseria-soriano-alberic
Carnisseria Soriano en Alberic – Tfno: 651 966 010
bar-pedal-alberic
Bar Pedal Alberic – Tfno: 96 106 07 09

 

SERVICIS COMERCIALS ÚTILS

A continuació, i al marge del contingut que acabeu de llegir, des de l’equip de LaVeu t’adjuntem una sèrie unes recomanacions comercials que podreu trobar en Alberic o rodalies.
– Si estás pensando en reformar tu baño y necesitas comprar un mueble de baño suspendido, o mueble de baño con patas, te sugerimos que visites la web: banoscien.com en la que encontrarás una extensa gama de precios, diseños y oportunidades muy interesantes. 
– Si lo que necesitas en cambio es reparar tu vehículo o localizar un taller en Alberic, te recomendamos que visites Talleres Mestre Alberic.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: