La Ribera Activa’t es desenvolupa a Antella, Beneixida, Gavarda i Sumacàrcer

La Ribera Activa’t és un programa que posa en marxa la Mancomunitat de La Ribera Alta junt a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu que realitza, des de l’any 2016, actuacions per tal d’afavorir la inclusió activa de persones en situació vulnerable a través d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral.
Els ajuntaments adherits a La Ribera Activa’t l’any 2019 són Alberic, Antella, Beneixida, Benimodo, Gavarda, Montserrat, Turís, Carlet, Massalavés, Benimuslem, Sumacàrcer, Tous i Villanueva de Castellón, i els destinataris finals són persones amb risc o situació d’exclusió social i venen derivades per Serveis Socials.
L’equip tècnic de La Ribera Activa’t realitzarà l’entrevista de diagnòstic de tots els usuaris i posteriorment els seguiments a traves de tutories individualitzades. A més, està prevista la realització de monogràfics dinàmics i amb temàtiques interessants així com cursos de formació; Logística operacions auxiliars de la industria alimentaria, Encaixat de citrics, Operacions magatzem, caixer-reponedor.
El mes de setembre l’equip tècnic de “La Ribera Activa’t” ha donat a conèixer el programa per a l’any 2019 en els 13 municipis adherits al programa amb una resposta molt positiva tant dels treballadors socials, AEDL’s i corporacions municipals.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: