QuédateEnCasa, campanya per conscienciar la ciutadania: fem front al coronavirus

La Comunitat de Madrid va iniciar ahir de vesprada la campanya «Quédate en casa», per tal de convidar a tots aquells que hi viuen a la capital a quedar-se a casa i no afavorir la propagació de la pandèmia mundial del coronavirus. La campanya comença amb un video del compte de Twitter @SaludMadrid, compte oficial de la Sanitat Pública de la Comunitat de Madrid. Els protagonistes, metges i infermers dels hospitals d’ixa comunitat. El hashtag és #quedateencasa.

Ací podeu veure el video:

estarlich-abogados
Trato personalizado, responsabilidad en la gestión y comunicación permanente con sus clientes | Estarlich Abogados

La importància de conéixer esta iniciativa radica en que tot i que a la nostra Comunitat els casos a hores d’ara no superen els 100 infectats (a Madrid hi ha prop de 1400 casos detectats), és bastant probable que nosaltres els valencians, a l’igual que altres capitals de província importants d’Espanya, acaben augmentant el número de casos i ens apropem dies més tard a xifres que ara mostren els madrilenys. Així que, devem també conscienciar-nos de la importància que té per a fer front a la propagació del coronavirus, el fet d’aïllar-se tant com siga possible i no contribuïr al col·lapse dels nostres hospitals.

Altre aspecte important és saber diferènciar els símptomes del #COVID2019 (coronavirus) respecte de la grip, o d’un constipat comú. Podeu consultar la següent imatge per tindre una millor idea:

sintomas-del-coronavirus
Diferents símptomes segons malalties | Font: twitter

Resulta també interessant conéixer el telèfon d’informació a la Comunitat Valenciana per al cas que algú presente els símptomes de la malaltia. Recordeu que és necessari telefonar al 900 300 555 abans que desplaçar-se a cap centre de salut.

Per últim, la Generalitat Valenciana ha proporcionat una pàgina d’informació a la web, en la que poder realitzar un senzill “autotest” per valorar si és possible que patisques la malaltia del coronavirus. Pots accedir punxant a continuació:

Cumplimentar test del coronavirus

You May Also Like

Deixa un comentari

%d bloggers like this: