Programació de les Festes Patronals de Sellent

PROGRAMACIÓ DE LES FESTES PATRONALS 2019 DE SELLENT

DIUMENGE 18 D’AGOST

12:00 Seguint la tradició recuperada pels festers de l’any passat donarem pas a les Festes Patronals 2019 amb un revolteig de campanes a l’Església de la Puríssima Concepció de Sellent.

22:00 Ens prepararem tots per anar a la Casa de la Cultura, per gaudir del PLAYBACK, també recuperat, i dirigit per Begoña, on actuaran els nostres xiquets i joves que de segur ens faran riure i passar una estona divertida.

DILLUNS 19 D’AGOST

19:30 Passarem la vesprada al poliesportiu de nostre poble per a gaudir del típic partit de futbol 7 Solters-Casats.

22:30 Sopar de germanor a la Plaça de l’Ajuntament. Caldrà portar entrepà i apuntar-se pel matí a l’Ajuntament en hores de secretaria.

DIMARTS 20 D’AGOST

11:00 a 13:30 En el carrer “En projecte” (darrere les escoles) tindrem dia aquàtic en el inflable “Destroyer”, la piscina en el deslitzador d’aigua i amb un canyó d’espuma, així que a posar-se el banyador i sense oblidar-se del flotador, tots a passar una estona d’allò més divertida.

17:00 a 19:00 Continuem amb el parc aquàtic.

19:00 Acabarem la vesprada seguint amb la tradició de la “POALÀ”.

22:00 Per acabar el dia amb els més menuts, toca posar-se guapos i acudir a la Plaça de l’Ajuntament per a sopar, recuperar energia i gaudir de l’espectacle de la “MÀGIA INFANTIL”. Caldrà apuntar-se abans a l’Ajuntament en hores de secretaria.

DIMECRES 21 D’AGOST

19:00 Tindrem la gran i esperada CABALGATA, així que, a buscar les disfresses més fresques i a acudir a la Plaça Llevant, on eixirem acompanyats de la nostra banda de música.

22:30 Aquest any seguirem amb la tradició de la paella Galbis en la Plaça de l’Ajuntament. S’haurà de traure el tiquet abans a l’Ajuntament en hores de secretaria.

00:30 Al parc Jaume I, passarem una inoblidable i gran nit, acompanyats de l’Orquesta “AVALANXA

DIJOUS 22 D’AGOST SAN ISIDRE LLAURADOR

12:30 Missa major a San Isidre Llaurador

20:30 Solemne processó a San Isidre Llaurador.

22:00 Com de costum, tots el nostres majors del poble es posaran ben guapos per assistir al sopar que es realitzarà a la Casa de la Cultura. Els interessats hauran de traure el tiquet a l’Ajuntament en hores de secretaria. 

DIVENDRES 23 D’AGOST LA PURISSIMA CONCEPCIÓ

12:00 Cercavila per tot el poble amb la nostra banda de música.

12:30 Missa major a la nostra patrona, la Puríssima Concepció.

20:30 Solemne processó de la Puríssima Concepció.

00:30 Com que ja tenim les piles carregades, caldrà baixar al Parc Jaume I per divertir-se amb la “MACRO BOX”.

DISSABTE 24 D’AGOST EL CRIST DE L’EMPAR

12:00 Cercavila per tot el poble amb la nostra banda de música.

12:30 Missa major en honor al Santíssim Crist de L’Empar.

20:30 Solemne processó al Santíssim Crist de L’Empar. I en acabar, tot el poble acudirem al carrer Camilo Sancho, per a gaudir un any més d’una gran MASCLETÀ nocturna a càrrec de la Pirotècnia Europla.

1:00 Un any més, i per no pedre la tradició, tot aquell que tinga ganes de més diversió buscarà la millor disfressa i ens sorprendrà acudint al Parc Jaume I, on gaudirem del ball de disfresses amb la orquestra “MITO”.

DIUMENGE DIA 25 D’AGOST

22:30  Este any acomiadarem les festes patronals 2019 amb un gran concert de la nostra banda SMS, que de segur que ens farà emocionar-nos un any més i que no podem faltar per a gaudir de la música en directe.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: