Els Pobles De La Vall Anul·len L’activitat Esportiva I Cultural Per Combatre El Coronavirus

Els pobles de la Vall del Xúquer han pres mesures per combatre la crisi sanitària vinculada al COVID-19, el conegut popularment com el Coronavirus. A Antella, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat per garantir la seguretat de la salut pública respecte al coronavirus, s’ha decidit per prevenció el tancar l’Auditori Municipal i la Llar de Jubilats, i suspendre tots els actes públics durant 15 dies, fins al 25 de març.
Per la seua part, Càrcer ha suspès les activitats falleres, que queden posposades fins a nou avís i també s’ha ajornat l’actuació de l’humorista valencià Eugeni Alemany, que estava prevista per al pròxim 14 de març.  Sellent també ha ajornat la Mascletà, l’únic acte faller del municipi després de la reunió mantinguda ahir per la corporació, que així ho va decidir després de les recomanacions davant l’alerta sanitària i seguint les indicacions dels ens sanitaris. La localitat ha suspés els actes culturals i també els esportius i el taller de memòria i la gimnàstica dirigida a joves i majors tampoc es duran a terme en les dates previstes. També la Casa de la Cultura es mantindrà per precaució tancada al públic i i es recomana als presidents de les associacions que s’abstinguen de fer reunions aquestos dies en els seus respectius locals. “Hi ha que tindre sentit comú i seguir totes les recomanacions sanitàries. En temes de salut, la resta passa a un segon pla i ara el més important és prevenir” ha assenyalat Raquel Sancho, alcaldessa del municipi.

Gavarda ha suspés tots els actes de festes, oci, cultura i esport des de hui, 13 de març i fins nova ordre. Alcàntera de Xúquer també s’ha sumat a la prevenció, acordant mesures excepcionals per a limitar el contagi pel COVID-19. D’aquesta manera han actuat suspenent tota activitat en llars de pensionistes o clubs socials, en instal•lacions esportives i parcs i en zones d’oci, la casa de la música, la casa de la cultura i la biblioteca. L’activitat docent com en tots els llocs també s’ha parat. Tota l’activitat escolar també de Sumacàrcer, Cotes i Beneixida  (a més de les citades Sellent, Antella, Alcàntera del XúquerGavarda i Càrcer) ha quedat suspesa per la Conselleria d’Educació.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: