Numeratrón, el dragó de David Salvador que educa als més menuts

 

David Salvador Sáez, (web personal) natural d’Alzira, és actualment estudiant d’un màster en Psicopedagogia, a més de diplomat en Magisteri d’Educació Infantil i Educació Primària. Amb més de 15 anys en el camp de l’ensenyament, desenvolupa la seua tasca docent des del 2018 en el sistema educatiu públic de la Comunitat Valenciana. Compromés amb la justícia social, la lluita contra el canvi climàtic i la protecció dels animals, presenta el seu primer llibre de literatura infantil: “El gran viaje de Numeratrón” (veure presentació del llibre a Youtube)

David Salvador Sáez
L’alzireny David Salvador | Foto: davidsalvadorsaez.es

Editorial que publica
L’editorial Circulo Rojo ha sigut l’encarregada de publicar el llibre, destacant sobre el mateix:
Els personatges del conte són únics en la literatura infantil, com la figura del dragó “Numeratrón”. L’autor destaca a més “els valors que conté la lectura d’aquest llibre, dirigit a públic infantil, juvenil i adult que el llegeixi, com l’amistat, el companyerisme, l’ajuda als altres i el valor de protegir el medi ambient i als animals” .
En aquest sentit, cada xiquet o xiqueta que vaja llegint el llibre, anirà assimilant continguts culturals i de les ciències naturals, de manera divertida i acompanyats de precioses il·lustracions que han estat realitzades per l’il·lustrador pamplonès José Aguilar, conegut artísticament com Ykram (veure web)

Beneficis destinats a Aspanion
La recaptació de beneficis econòmics de la primera edició de l’obra seran destinats a l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana, anomenada ‘Aspanion’. “Per a mi era molt important tindre, el que jo anomene com “El baptisme literari”, d’aquesta associació Valenciana, que estan fent un grandíssim treball, per tots els pacients infantils i les seues famílies. No passa ni una sola nit de la meva vida, que no em recorde de tots aquests xiquets, que cada dia lluiten per seguir endavant. Encara que no els conega, són els meus herois i per a ells van els beneficis d’aquesta primera impressió “, expressa l’autor emocionat.

Numeratrón, el dragón de David Salvador
El simpàtic dragó Numeratrón

Sinopsis del Llibre
Sabies que hi ha un lloc en l’univers, conegut com el planeta Pitagòric, on viu un dragó de les matemàtiques anomenat Numeratrón? Si vols conèixer la història que darrere Numeratrón s’amaga, prepara les teues maletes per emprendre, al costat d’aquest simpàtic dragó, un gran viatge que et portarà pels 5 continents del nostre planeta Terra a la recerca dels deu números que han estat robats per un ratpenat anomenat Equatrón. Al llarg d’aquesta fantàstica travessia podràs descobrir preciosos llocs del planeta blau, a més de conèixer els diferents personatges que ajudaran a Numeratrón en la seva recerca incansable dels números robats. I tot açò a través de precioses il·lustracions, plenes de vida i color. No t’ho penses més! i acompanya al nostre protagonista en aquesta aventura única dins la literatura infantil.

El llibre ja està a la venda en format físic i ebook, en llibreries, superfícies comercials i plataformes digitals com Amazon, El Corte Inglés o La Casa del Libro.  A Alzira, el podreu trobar a la llibreria “Erasmus situada a l’avinguda Lluís Suñer. Podeu veure a continuació un booktrailer del llibre a Youtbe:

 

 

 

A continuación, y al margen del contenido que acabas de leer, por parte del equipo que conforma LaVeu te queremos hacer llegar una serie de recomendaciones si tienes cualquier necesidad en el área comercial de La Ribera Alta:
– Si deseas conocer una extensa gama de mueble de baño suspendido, o mueble de baño con patas, te recomendamos que visites la web: banoscien.com
– Si además, necesitas reparar tu vehículo o localizar un taller en Alberic, te recomendamos que visites Talleres Mestre Alberic.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: