L’agenda trilingüe, personalitzada i didàctica més econòmica i completa

L’educació escolar aporta molt més que la lectura i memorització dels coneixements. També, per exemple, enforteix l’autonomia de l’alumnat i potencia la seua correcta organització i planificació del treball. I per això es clau una bona agenda. Una d’eixes que no sols permet ordenar els continguts sinó que també ofereix dades, material i motivacions per augmentar el coneixement. Més de 120 pàgines totalment il·lustrades en una agenda trilingüe personalitzada per a cada centre. Tot per 2’5 euros. Eixes són les agendes que ofereix Reclam Editorial, el segell vehiculat a la Ribera i que s’ha situat en pocs anys com un referents ineludible entre les millors agendes del mercat. Sense anar més lluny, són desenes els centres escolars que tots els anys personalitzen aquest material amb fotografies de l’alumnat i el col·legi o institut per disposar d’agendes úniques.

L’agenda escolar no sols és beneficiosa per als estudiants, sinó també per als seus pares, ja que aquesta pot ser una ferramenta molt útil per a establir una comunicació fluida entre la família i l’escola, de manera que, tant els pares com el professorat, escriguen en ella les anotacions que consideren pertinents. Per això, és convenient que els pares supervisen periòdicament les agendes dels seus fills/es, especialment quan aquests/es cursen Educació Primària. A més, d’aquesta manera, els progenitors poden comprovar totes les tasques que els xicotets tenen i ajudar-los a realitzar alguna d’elles, en cas de ser necessari.

Reclam Editorial compta amb una llarga trajectòria en la realització d’agendes escolars personalitzades, apostant per fer una agenda dinàmica, divertida, funcional i artística. Una agenda dissenyada per mestres i pensada per a mestres, alumnes i pares i mares. “L’agenda escolar ha de ser un instrument senzill, funcional i complet, una peça més de l’engranatge perfecte que ha de ser una comunitat educativa. Hem preguntat, investigat, destacat i ordenat les preferències, necessitats, exigències i recomanacions dels mestres i amb dedicació, estima i cura hem dissenyat aquesta genial agenda carregada d’il·lustracions del seu equip de disseny. Aquest any hem volgut orientar l’agenda d’una manera propera, necessària, lúdica i familiar. Recuperar el temps perdut i passar-ho bé a l’aire lliure. Per això hem creat una agenda que anima als escolars i les seues famílies a redescobrir el carrer i fer de l’espai obert i l’aire net un lloc on jugar, aprendre i compartir el temps perdut amb amics i éssers estimats”, addueix un dels editors de Reclam, Arturo Blasco.

Amb una recopilació d’activitats, jocs, idees i suggeriments que animen a visitar espais naturals de les comarques per tal de fomentar l’oci als espais lliures de contaminació i que alhora apropen el descobriment i coneixença dels nostres paratges més característics.  Aquest any s’ha dotat l’agenda de visites guiades pels paratges més significatius de la nostra terra, acompanyat de poemes, cançons, activitats i tot tipus d’informació variada que animarà els escolars a passar més temps amb amics al carrer i deixar aparcades altres diversions com televisió, videojocs o xarxes socials.

A més a més, conscients de la importància que té el multilingüisme a les aules, l’agenda està carregada de textos en valencià, anglés i castellà, aconseguint així que els més menuts estiguen en contacte diari amb l’anglés i el més majors puguen repassar continguts del currículum que de vegades semblen oblidats.

Desenes de centres escolars aposten per l’agenda escolar personalitzada de Reclam Editorial per al seu alumnat ja que, a més de ser la més completa, també és la més econòmica, ja que només per 2,50 € el centre educatiu podrà disfrutar d’aquesta didàctica agenda personalitzada que, a més, s’envia gratuïtament a tota la Península.

Es pot consultar tota la informació detallada a la web: https://reclameditorial.com/agendes-escolars/

 

Deixa un comentari

%d bloggers like this: