Gavarda es prepara per a les finals del Diputació de Raspall Autonòmic

El Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, que enguanycelebra la seua 35ª edició, arriba al seu colofó. En aquesta localitat, a l’espai cultural de l’ajuntament, es va celebrar la nit d’ahir dimarts l’acte de presentació dels finalistes de 2018. L’assistència a l’acte fou molt nombrosa, ja que acudiren el total de 22 equips protagonistes de les finals del cap de setmana. Varen presidir l’acte l’alcalde de Gavarda, Vicent Mompó, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el president del CPV Gavarda, Vicente Hernández, i el coordinador de pilota de la Generalitat, Sebastià Giner.

El president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va agraïr la col.laboració de Gavarda per voler acollir les finals i va destacar la igualtat de categories femenines i masculines, i el gran nivell que han adquirit en aquesta modalitat les jugadores en els últims anys. No va deixar de posar en valor el treball que realitza el club de pilota local, que també ha aconseguit tindre un equip finalista. Així mateix, va anunciar que les dues partides de la vesprada del dissabte, la de primera A masculina, i la de primera femenina – Lliga Bankia-, es televisaran per À Punt el diumenge 1 de juliol a partir de les 12:00 hores. Per la seua banda, Sebastià Giner va destacar que entre les quasi 400 sol.licituds d’ajudes que han demanat els ajuntaments per a reformes i millores d’instal.lacions de pilota valenciana a la Conselleria, el carrer de Gavarda havia estat un dels seleccionats. També va destacar que la de raspall era la modalitat amb major repercusió entre les competicions. Per la seua part l’alcalde del municipi es va congratular de poder acollir novament aquestes finals per segona vegada, ja que la primera ocasió en la que Gavarda va ser seu d’elles fou l’any 2015.

El programa de les finals començarà divendres per la vesprada, amb les primeres finals femenines; vivint les principals finals (primera masculina i femenina) la vesprada del dissabte; i es tancarà el diumenge amb la final de primera B.

Divendres 29 de juny:

18 h. Quarta B Femenina:
CPV Quatretonda B / CPV Alqueria d’Asnar B
19 h. Tercera Femenina:
Ajuntament Beniparrell C / CPV Oliva B
20 h. Quarta A Femenina:
CPV Meliana C / CPV Borbotó D

Dissabte 30 de juny:

9:45 h. Segona Femenina:
Ecomuseo Bicorp F / Ajuntament Beniparrell B
11 h. Quarta B Masculina:
Tapizados Calse Moixent A / CPV Xeraco D

17.30 h. Lliga Bankia Femenina:
Turismo Rural Bicorp / CPV Borbotó A
18.30 h. Primera Masculina:
CPV Xeraco B / CPV Piles

Diumenge, 1 de juliol:

9:45 h. Quarta A Masculina:
CPV Bicorp C / 30 i Val Real de Gandia
11 h. Tercera Masculina:
CPV Bicorp B / Ajuntament Polinyà A

17.00 h. Segona Masculina:
CPV Gavarda A / CPV Oliva B
18.30 h. Primera B Masculina:
CPV Bicoroliva A / CPV Lloc Nou Fenollet

Deixa un comentari

%d bloggers like this: