Gavarda compta els dies per a aprendre i gaudir durant les vacances amb la seua Escola d’Estiu

L’estiu ja està prop i, amb això, la fi del curs escolar. Així i tot, els xiquets i xiquetes de Gavarda, des dels cursos d’Intantil fins a 6é de Primària, tindran l’oportunitat de continuar aprenent durant els mesos de vacances a l’Escola Municipal d’Estiu, que s’iniciarà el pròxim dia 28 de juny i fins al 30 de juliol, amb horari de 9 a 13 hores.

Durant este període de temps, els assistents podran gaudir de l’aprenentatge durant els mesos estivals, participant en jocs esportius, manualitats, tallers de ball, pintures i molt més. Tot, de la mà de monitors formats i titulats, amb la finalitat d’estructurar una experiència única per als xiquets i xiquetes.

El preu d’este mes d’aprenentatge i diversió és de 90 euros, encara que l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) bonificarà fins a 30 euros del preu final, depenent del nombre de persones apuntades. Nombre de places que, d’altra banda, estaran limitades, i la reserva de les quals es podrà realitzar telefonant al 692 281 854 fins al pròxim 23 de juny.

Totes les accions realitzades durant el mes actiu de l’Escola d’Estiu compliran amb un protocol de seguretat anti COVID 19, per a evitar el risc de contagi i garantir que l’experiència siga òptima.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: