Detingut en Alberic després d’una persecució al ser descobert en un robatori

Al voltant de les 11:30 hores d’ahir, un home de 40 anys i de nacionalitat colombiana va ser detingut per les forces de seguretat en una persecució després de ser sorprés en l’interior d’una vivenda ubicada en l’Avinguda Glorieta de la localitat d’Alberic.

la veu del xuquer - colaboradors

Un dels propietaris d’un pis de la finca va descobrir al delinqüent i este, al veure’s sorprés, va eixir fugint, segons pareix, junt amb dos persones més. El veí, que va observar que les portes d’altres dos cases havien sigut forçades, va avisar a les forces de l’orde i va iniciar una persecució a peu pel carrer, a la que es van sumar alguns vianants i diversos agents de la Policia Local d’Alberic.

La casualitat va voler que en el camí de fugida que va emprendre un dels vàndals (indicat en el mapa), es topara amb una unitat de la Guàrdia Civil al final del carrer Guillem Castro, la qual cosa va propiciar la ràpida detenció del baró a l’altura del supermercat Consum.

Trajectòria que va seguir un dels autors abans de ser capturat.

Segons van indicar fonts municipals, les altres dos persones que suposadament s’havien donat a la fuga al ser descoberts, havien aconseguit fugir. De totes maneres, les forces de seguretat van procedir a la detenció de l’home de 40 anys i de nacionalitat colombiana com a presumpte autor d’un robatori en una vivenda.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: