Un curtcircuit provoca un incendi a l’Ajuntament de Càrcer

L’Ajuntament de Càrcer ha patit un incendi aquesta matinada. Encara que les flames no han afectat a tot l’edifici, sí que ho ha fet el fum. El foc s’ha originat en un despatx de la casa consistorial al voltant de les 00.48 hores. La ràpida intervenció dels bombers ha impedit que el sinistre anara a més. El més perjudicat ha sigut el despatx de la secretària.

El consistori ja ha contractat a una empresa de neteja perquè adeqüe les sales i que dilluns puga estar de nou operatiu, per la qual cosa la ciutadania pràcticament no es vorà afectada. “No considerem que s’hagen vist afectats documents importants, més si cap amb la protecció digital que hui existeix que ens permet comptar amb diverses còpies dels documents. Estem treballant per a restablir la normalitat”, explica l’alcalde Josep Botella.

Es van personar en el lloc quatre dotacions dels parcs de bombers d’Alzira i Xàtiva, que van treballar durant unes dos hores tant en l’extinció del foc com en la ventilació de l’edifici. El servei es va donar per finalitzat a les 02:46 hores de la matinada.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: