Cremen anticipadament la falla Pensat i Fet d’Alberic

Esta passada nit els veïns i veïnes del món faller d’Alberic han rebut una desgraciada notícia. La falla ‘Pensat i Fet‘ d’Alberic ha sigut cruelment sabotejada i algun/a individu/a li ha botat foc molts dies abans de la festa fallera. L’alcalde del municipi, Toño Carratalà, ha manifestat al seu perfil social de Facebook:

“Esta nit hem patit un terrible succés que ha sacsejat l’inici de les festes falleres d’Alberic. Alguna persona covard, “desalmat”, ha cremat totalment el monument faller de la Falla “Pensat i Fet”. Una xicoteta falla, però que amb moltíssim esforç cada any planta un preciós monument durant dècades per gaudir de la nostra festa i fer Falles.
Este fet no té cap justificació i diu molt poc de la persona o persones que ho han realitzat. Farem tot el que estiga en les nostres mans per localitzar als responsables, des d’aci tot el recolzament cap a esta família fallera que ara més que mai ens té al seu costat. Demà convocaré una reunió extraordinària i urgent amb els presidents de les falles i la Junta Local Fallera per oferir tota l’ajuda possible.”

falla-pensat-i-fet-alberic
Aquest era el monument de la Falla que ha sigut sabotejat

Els representants de la Falla Pensat i Fet també han publicat unes valoracions dels fets al seu perfil de la mateixa xarxa social:
“Desde açi, el personal que composa aquesta falla, dóna les gràcies a tota la gent que ens ha donat el suport, en estes hores tan dures per a nosaltres, i condemnar aquest acte de vandalisme, que hem patit aquesta nit, un acte fet a CONCIENCIA, i en mala fé, que a tirat per terra tota la feina d’un any, les il-lusions d’ una familia sencera que ningún mal fa, nomes que disfrutar de la festa dels valencians. Fer tambe una crida, a tota aquella persona que haja pogut vore algo, o puga aportar algun detall per a intentar trobar al/ als responsables. De este fet anem a ixir reforsats i molt mes anims de seguir la tasca que fem, estem apenats , pero amb ganes de tirar endavant.”

 

Deixa un comentari

%d bloggers like this: