Comunicat dels 8 alcaldes i alcaldesses de la Vall sobre els rebrots de la Covid-19

Portem cinc mesos en els que hem hagut de viure circumstàncies impensables. Han sigut moments molt complicats que amb la col·laboració de tots i totes hem aconseguit que la situació no s’agreujara, a pesar de les defuncions que en cada poble hem sentit moltíssim, foren d’on foren.

En estos moments, on partim d’una situació controlada, ens trobem a les notícies que, degut a diversos motius, estan apareixent rebrots. Tots ens hem relaxat i ha arribat l’estiu, el que està provocant que se celebren reunions familiars o d’amics on no es guarden les mesures de seguretat recomanades. Es per això que ha arribat el moment de demanar-vos a tots i totes un nou esforç de responsabilitat. A l’hora de juntar-vos en grup, amb gent amb qui no soleu juntar-vos, extremeu les precaucions i si pot ser, no vos junteu.

Estimats joves, en les vostres mans tenim l’èxit o fracàs d’esta societat front a la pandèmia. No heu de pensar sols amb vosaltres, no heu de pensar que no va a passar-vos res; heu de pensar en qui teniu a casa i, per tant, utilitzar mascareta, sempre. Als propietaris dels bars volem recordar-vos que sou els responsables de que als vostres establiments es complisquen les normes de seguretat.

Des dels ajuntaments vos demanem responsabilitat. No volem haver de sancionar ningú. Però no ens tremolarà la mà si hem de fer-ho. No volem haver de restringir la nostra llibertat. Volem disfrutar de l’estiu de la millor forma possible.

Responsabilitat i ciutadania. Junts i juntes ho superarem.

Signat per:
Josep Botella, alcalde de Càrcer
Julio García, alcalde d’Alcàntera de Xúquer
David Pons, alcalde de Sumacàrcer
Amparo Estarlich, alcaldessa d’Antella
Vicent Mompó, alcalde de Gavarda
Raquel Sancho, alcaldessa de Sellent
Begoña Lluch, alcaldessa de Beneixida
Rosami Lorente, alcaldessa de Cotes

Deixa un comentari

%d bloggers like this: