Carta urgent a la ciutadania per la situació de la COVID-19 als nostres huit pobles

Vivim temps complicats als nostres pobles. Els huit pobles de la Vall ens hem volgut unir per llançar a la ciutadania (a cada veí i veïna) un missatge sincer: Necessitem la implicació de totes i tots per eixir d’esta. La pandèmia està allargant-se més temps d’allò esperat. Arriba el cansament mental. Però no podem baixar la guàrdia.

Sabem que duguem mesos demanant esforços i implicació però no podem deixar-ho ara que ja circula la solució en la nostra societat i que sols cal esperar, pacientment, que es distribuïsca. Nosaltres esperem que el més ràpid possible, la vacuna és el camí a la vida normal. La pandèmia serà estudiada en el futur. Ens ha obligat a doblegar els esforços i a donar de nosaltres més que mai. Ens ha exigit multiplicar l’empatia i estudiar sobre responsabilitat. La ciutadania, en general (en una àmplia majoria) ho ha fet perfectament i sols podem que donar les gràcies.

Però esta tercera ona està sent especialment greu i els huit ajuntaments estem intensificant les mesures i la implicació (amb tots els nostres esforços) per combatre-la. Cada contagi és per a nosaltres una desgràcia. Cada mort, una empremta inoblidable.

Prenem mesures dràstiques. Però són necessàries. Per a solucionar esta crisi sanitària necessitem de cada u i una de vosaltres. Cent comportaments responsables queden en res per culpa d’un irresponsable. Un comportament inadequat provoca morts. Seguim pensant que eixirem enfortits com a societat. Més units. Però necessitem seguir amb la responsabilitat i el compliment de les exigències sanitàries.

 

Signants de la carta a la ciutadania:

  • Josep Botella, alcalde de Càrcer
  • David Pons, alcalde de Sumacàrcer
  • Julio García, alcalde d’Alcàntera de Xúquer
  • Raquel Sancho, alcaldessa de Sellent
  • Vicente Mompó, alcalde de Gavarda
  • Begoña Lluch, alcaldessa de Beneixida
  • Antoni Juan, alcalde accidental d’Antella
  • Rosa Emilia Lorente, alcaldessa de Cotes

Deixa un comentari

%d bloggers like this: