Carles Senso presenta els seus llibres a Antella en homenatge al mestre Benjamín Cerdà

Presentació molt especial a Antella. El periodista Carles Senso presentarà els seus llibres a la Casa de les Comportes de l’Assut, en un acte que, a més, servirà per homenatjar el mestre Benjamín Cerdà. El docent tenia previst presentar l’acte abans de l’arribada de la pandèmia (que tot ho va posposar) però després va faltar inesperadament i serà el seu fill Sergi qui li prendrà el testimoni. Es recordarà i posarà en valor la capacitat docent de Cerdà, qui va ser director del col·legi d’Antella durant molts anys.
La presentació tindrà lloc el divendres 2 de juliol a partir de les 20.15 hores. Senso presentarà els seus últims llibres, que aprofundeixen en la investigació històrica i periodística centrada en la difusió dels missatges d’odi a través d’Internet i les xarxes socials. És per això que l’acte s’ha volgut titular “El repte de defensar els drets humans en la nova era digital”.
Senso, que és doctor en Història, compta amb una prolongada trajectòria que li ha portat a estudiar la deportació espanyola a camps nazis o els mitjans de comunicació de la Transició a la democràcia.
L’acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Antella.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: