Càrcer reforma l’Escoleta Municipal Infantil amb una inversió de 38.000 euros

Una inversió de 38.000 euros ha permés una reforma estructural de l’Escoleta Municipal Infantil de Càrcer. L’equip de govern que comanda Josep Botella es va reunir fa mesos amb la comunitat educativa per a conéixer les necessitats del centre i va edificar un projecte que ha permés l’ampliació de la zona d’esbarjo dels xiquets i xiquetes, l’establiment d’una pèrgola per a enfortir les zones amb ombra al pati i l’establiment i reforçament de les tanques exteriors per a ampliar la seguretat dels menors. Les obres van començar a mitjan agost per a perjudicar el menys possible al curs escolar i han acabat recentment, per la qual cosa les classes es reprenen amb normalitat. Segons l’alcalde, Josep Botella: “Les obres en l’Escoleta segueixen la línia marcada per aquest equip de govern, que sempre ha tingut a l’educació com una prioritat. Per això hem lluitat per a aconseguir fons i poder oferir les reformes que es necessitaven en el centre, com també estem fent a l’escola, que està sent objectiu d’una àmplia reforma”.

L’aposta s’ha ampliat amb la introducció en l’Escoleta d’una nutricionista que ha dissenyat els menús dels xicotets. Es tracta de María Pons Sanchis, que també ha oferit xarrades als pares i mares, amb l’objectiu de fer real els hàbits saludables en l’alimentació. Ja l’any passat es van introduir aliments ecològics en els menús i enguany s’ha ampliat amb un desdejuni saludable amb fruita fresca.

Finalment, l’equip de govern de Botella ha renovat en la present legislatura les seues beques municipals per a fer front a les despeses educatives, que ofereix a alumnes de primer i segon cicle i l’institut. Després de la pertinent justificació, l’ajuntament ofereix ajudes que ascendeixen a fins a setanta euros.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: