Benimodo arriba a la tretzena edició del seu prestigiós concurs de trompeta ‘Valeriano Machí Esparza’

Benimodo ja enfila la tretzena edició del concurs de trompeta per a joves intèrprets ‘Valeriano Machí Esparza’. Tindrà lloc el 2 i 3 de desembre en la seua fase eliminatòria que es realitzarà per streaming i el 10 de desembre en la fase final, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Benimodo. Com l’any passat es disposarà d’una categoria especial per a fiscorns.

La competició va dirigida per a estudiants de tota Espanya i, per això els participants seran dividits en 4 categories: Màster, B, C i D. En la primera d’elles participaran intèrprets fins a 26 anys, sent una novetat de la present edició. Els premis seran de 550 euros per al primer classificat i 350 euros per al segon, amb materials dels patrocionadors per al tercer.

Per a la categoria B seran alumnes de 1r i 2n d’Ensenyaments Superiors, amb premis de 350 i 150 euros, respectivament, per als 2 primers classificats. 5é i 6é d’Ensenyaments Professionals per a la categoria C, amb reconeixements de 200 i 100 euros per als guanyadors i alumnes de 3r i 4t d’Ensenyaments Professional per a la categoria D amb premis de 150 i 50 euros en metàl·lic. A més, els tercers classificats de totes les categories comptaran amb material proporcionat pels patrocinadors.

Els guanyadors de les categories Màster i fiscorn, a més, com a part del premi, realitzaran un concert amb la Societat Unió Musical de Benimodo dins de la programació de la Casa de la Cultura de l’any 2023.

Es revalida l’aposta per categoria de fiscorn. No és excloent amb la resta de categories i, per tant, qualsevol participant en la modalitat de trompeta, també el podrà fer en la de fiscorn. Cada participant haurà d’enviar un enregistrament d’una de les obres plantejades, amb acompanyament de piano, per l’organització del concurs -dos en el cas de participar en la modalitat de fiscorn-. S’enviarà un enllaç de YouTube amb el vídeo en format ocult. En el vídeo, que ha de ser de pla fix, en una sola presa sense talls i en format horitzontal, cada participant haurà de dir el seu nom i cognoms a l’inici, no acceptant-se qualsevol vídeo editat i tallat en postproducció. Així doncs, tampoc s’acceptaran vídeos que ja hagen sigut publicats amb anterioritat, a més de no poder publicar-se en Xarxes Socials fins a la finalització del concurs.

La inscripció costarà 30 € cada categoría, mentre els músics que es presenten a dues pagaran 50 €. Tan sols és necessari emplenar el formulari que s’adjunta a la pàgina web de l’ajuntament de manera en línia i adjuntar: la fulla de matriculació en el centre actual, una còpia del DNI, un breu CV i el propi enllaç del vídeo amb el qual es desitja participar en el concurs. Les bases completes de la competició poden consultar-se en la pàgina web: www.benimodo.es, mentre que, si es desitja obtindre informació addicional sobre el concurs, serà necessari enviar un correu electrònic a l’adreça: culturaifestes.benimodo@gmail.com.

La inscripció es realitzarà online, adjuntant la següent documentació al formulari d’inscripció https://forms.gle/Nwvhvv6KCjbJUCrk7


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas:

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *