Alcàntera de Xúquer prepara un variat programa de festes patronals extremant les mesures de seguretat

Alcàntera de Xúquer no cessa en la seua obstinació de treballar perquè aquest municipi de la Ribera reprenga, com més prompte millor, la normalitat de forma completament segura davant les escomeses del virus. Aquesta vegada, l’Ajuntament ha preparat un gran programa d’actes culturals i festius amb motiu de les seues festes patronals -que se celebraran del pròxim 29 d’agost al 4 de setembre-, centrant-se en potenciar la cultura i la diversió dels més xicotets.

Per a mantindre les mesures de seguretat i no donar peu a l’extensió de cap contagi, el consistori ha decidit que -a més de ser obligatòries tant la màscara com la distància de seguretat- per a assistir a qualsevol dels actes serà necessària una entrada que es reservarà prèviament a l’Ajuntament. Així doncs, tampoc hi haurà enguany Rorro, revetlles ni disfresses, amb l’objectiu de complir tots els protocols marcats per Sanitat. Des de l’Alcaldia, Julio García ha valorat molt positivament l’esforç dels seus veïns i veïnes a l’hora d’afrontar les festes d’aquests dos últims anys: “És clar que no són com les d’abans, però aquest esforç ens ha de servir a tots per a agafar impuls i valorar molt més l’experiència de pròxims anys, quan es reprenga per complet la normalitat. El programa hem intentat que siga per a tots els públics. Hi ha activitats per a xicotets, però també per al gaudi d’adults. Tot buscant l’impuls de la nostra cultura i que Alcàntera cresca des del coneixement”.

Els actes començaran diumenge que ve, 29 d’agost, amb un fabulós concert de la Societat Artístic Musical d’Alcàntera de Xúquer al Cinema d’Estiu a partir de les 22.00 hores. Per a l’endemà, els assistents podran gaudir d’un espectacle per als més joves: la Festa del Fanalet i un concert de l’artista Dani Miquel a les 20.15 al Cinema d’Estiu, on qui vulga participar haurà de portar el seu propi ‘fanalet’.

El dimarts, 31 d’agost, hi haurà jocs aquàtics en la Piscina Municipal fins a les 18.00 hores i l’endemà, dimecres 1 de setembre, de 19.00 hores a 21.00 hores, s’organitzarà la taula de col·lecta contra el càncer en la Plaça de l’Ajuntament. Els últims dies (2, 3 i 4 de setembre) de celebració es culminaran amb una missa cada dia a partir de les 12 del matí en honor a cadascun dels patrons, complementat amb la representació d’un espectacle en horari nocturn. Per al dia 2 de setembre, Óscar Tramoyeres visitarà el municipi per a interpretar el seu monòleg al Cinema d’Estiu a partir de les 22.30 hores i el divendres, 3 de setembre, el grup musical ‘El Diluvi’ actuarà al pati del CEIP Cervantes a partir de les 23.00. Els actes es tancaran el dissabte, 4 de setembre amb un xicotet tret de focs artificials en finalitzar la missa en honor al Crist dels Afligits.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: