Alcàntera de Xúquer inverteix 56.023 euros en la reforma del primer pis de l’Ajuntament

L’evolució requereix canvi i això mateix està materialitzant l’Equip de Govern local d’Alcàntera de Xúquer per a renovar l’edifici de l’Ajuntament conforme als nous temps. Amb ajuda d’una subvenció procedent de la Diputació de València, per un valor de 56.023 euros s’està formalitzant un procés de reforma complet en la primera planta de la Casa Consistorial que dotarà a aquesta edificació pública d’un aire renovat i molt més actual, ja que estava sense alteracions des de fa més de 40 anys. Durant aquest temps, l’equip de treball de l’Ajuntament ha anat creixent de 4 persones a 7 que hi ha en l’actualitat i, per això, per eixa falta d’espai, era més que necessària aquesta actuació.

Des de l’Alcaldia, Julio García valora molt positivament aquest avanç en qüestions d’instal·lacions municipals: “Ens feia falta un canvi perquè la instal·lació municipal evolucionara conforme al que està fent el poble durant els últims anys. Afortunadament, hem augmentat la plantilla de treballadors i treballadores públiques, senyal que s’està treballant de la manera correcta. Continuarem escoltant el poble d’Alcàntera de Xúquer per a continuar creixent i esquivant eixe greu problema de les zones d’interior com és la despoblació”. La reforma de la primera planta de l’Ajuntament es materialitzarà durant les pròximes setmanes i s’espera que estiga disponible abans de l’estiu.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: