Alcàntera de Xúquer celebra el diumenge la VII Mitja i Quarta Marató

Alcàntera de Xúquer acull este diumenge la celebració de la VII Mitja i Quarta Marató, dos proves puntuables per al Circuit Caixa Popular de la Ribera del Xúquer. La carrera, que ja s’ha consolidat com un referent en l’atletisme popular de la comarca gràcies al club «La Polseguera d’Alcàntera», en col·laboració amb l’ajuntament, arriba un altre any més amb un format dinàmic, amb gran animació, diversitat de paisatges i, sobretot, amb la llibertat que oferix disputar qualsevol de les dos modalitats: la Mitja  (21 quilòmetres) i la Quarta (11 quilòmetres).

El recorregut seguirà els cànons establits en anteriors edicions. Així, els corredors i corredores eixiran des de la Plaça Constitució a les 10,00 hores entre música i aplaudiments cap als tarongers, preludi de les primeres rampes per a pujar fins a l’icònic Pi de Borja. Tot seguit, hi haurà una ràpida baixada que els dirigirà al municipi per a allargar-se fins al riu, artèria blava de la comarca i que, com un fil, unix a totes les carreres del circuit. Després de completar este tram, ja aniran cap a la població per a finalment, encarar la meta. El traçat serà el mateix per a tots, amb la diferència que els participants en la Mitja Marató ho repetiran en dos ocasions.

Any rere any, l’animació ha sigut clau en esta carrera. Per a esta ocasió, cada dos quilòmetres hi haurà voluntaris, música i batucada per a fer més amena la prova. També hi haurà diversió per als més menuts, i és que s’instal·larà un castell unflable perquè l’espera no se’ls faça llarga. Així mateix, es regalarà un pernil per al club més nombrós que passe la meta. De moment, hi ha més de 250 atletes inscrits en unes llistes que estaran obertes fins el divendres 9 de març amb un preu de deu euros per als participants en la Mitja Marató i sis per als de la Quarta Marató.

Cartell de la VII Mitja i Quarta Marató d'Alcàntera de Xúquer. / Foto: Ajuntament d'Alcàntera
Cartell de la VII Mitja i Quarta Marató d’Alcàntera de Xúquer. / Foto: Ajuntament d’Alcàntera

You May Also Like

Deixa un comentari

%d bloggers like this: