Alberic facilita als establiments hostalers la seua reapertura

L’ Ajuntament d’Alberic ha pres diverses decisions per a ajudar al sector de l’hostaleria, un dels més perjudicats per l’efecte de la crisi sanitària pel contagi massiu del Covid-19. Així, el consistori que dirigeix Toño Carratalá i que compta amb Josep Puig com a responsable de l’àrea econòmica recull diverses d’estes mesures en l’important Pla Local d’Emergència i Reactivació Econòmica que té previst aprovar en el ple municipal que se celebrarà telemàticament el dijous.

En ell recull que els bars i restaurants no pagaran en 2020 per l’ocupació de la via pública, tant en els mesos en què han estat tancats com en la resta de l’any. A més d’ajudes de caràcter directe i a fons perdut, l’ajuntament alberiqueny també ha decidit que les terrasses puguen ampliar-se en els pròxims mesos amb un 50% més respecte al que tenien autoritzat, amb l’objectiu de pal·liar les limitacions establides pel Ministeri de Sanitat per a complir amb les distàncies de seguretat. Això sí, la Policia Local està visitant estos dies als diferents bars i restaurants per a comprovar el compliment de la normativa, tant pel que fa a l’ampliació de les terrasses com a l’horari d’obertura.

Els establiments poden obrir en funció del que s’estableix en la llicència amb la qual comptaven abans de l’Estat d’Alarma. “Busquem que existisca un criteri uniforme i així poder beneficiar a tots els bars i restaurants per igual. L’ajuntament que dirigisc està decidit a secundar amb totes les nostres possibilitats a un sector que s’ha vist perjudicat plenament per la crisi sanitària. I ho demostrarem. Això sí, cal complir la normativa perquè no podem perjudicar la convivència veïnal. Amb flexibilitat però amb responsabilitat eixirem enfortits d’esta problemàtica. Estic convençut”, argüeix l’alcalde, Toño Carratalá.

You May Also Like

Deixa un comentari

%d bloggers like this: