Alberic entra per primera vegada en el Pla Edificant

Edificant fou el nou pla, iniciat l’any 2017, per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana, que segons el conseller Marzà, ha arribat a ser  una aliança entre la Generalitat i els Ajuntaments per a agilitzar els tràmits que han permés la posada en marxa de noves infraestructures educatives.

Ximo Puig, ja en la seua presentació, va destacar que l’Educació és la “millor política econòmica i social que pot tindre un govern” i va al·ludir a la importància d’aquesta “aliança més profunda” entre la Generalitat i els Ajuntaments de la Comunitat “per a aconseguir allò que sols” es tardaria a aconseguir. El cap del Consell va revelar que  la meitat dels 1.300 centres educatius de la Comunitat Valenciana necessitava algun tipus d’actuació.

programa edificant alberic
244 municipis de tot el territori valencià hauran acceptat 604 delegacions d’obra d’Educació de la Generalitat per a rehabilitar, ampliar o construir 597 centres docents

Després de dos en anys en ple funcionament, en aquesta nova etapa s’ha fet una amplicació de l’anomenat projecte, així a les comarques de València, van a obrir-se 17 noves delegacions d’obra en 11 ajuntaments que suposen una inversió de 23,6 milions d’euros per part de la Conselleria d’Educació, en la millora de 16 centres educatius.

Siguent 7 d’aquests 11 ajuntaments els que entren per primera vegada en el pla Edificant i són: Ador, Palma de Gandía, Alberic, Benicull, Carcaixent, Godella i Manises.

Amb les noves incorporacions a Edificant, 244 municipis de tot el territori valencià hauran acceptat 604 delegacions d’obra d’Educació de la Generalitat per a rehabilitar, ampliar o construir 597 centres docents, amb una inversió global per part de la Conselleria que supera els 851 milions d’euros.

En aquests moments ja s’han iniciat més d’una tercera part de les 583 actuacions delegades i acceptades pels ajuntaments abans d’aquesta nova ampliació del pla Edificant.

Concretament estan en marxa les intervencions en 208 centres, prop del 36% del total, i, d’aquestes ja estan acabades més de la meitat (112), informa la Generalitat. Amb l’ampliació d’octubre de 2020, el pla Edificant pansa de 583 a 604 actuacions.

El pla pretenia que els ajuntaments pogueren agilitzar els tràmits per a les actuacions que consideraven prioritàries.

 

SERVICIS COMERCIALS ÚTILS

A continuació, i al marge del contingut que acabeu de llegir, des de l’equip de LaVeu t’adjuntem unes recomanacions comercials que podreu trobar en Alberic o rodalies.
– Si piensas reformar cuarto de baño de la manera más asequible i con diseños sorprendentes, te sugerimos que visites la web: banoscien.com en la cual encontrarás una extensa gama de precios y oportunidades muy interesantes.  

muebles-de-baño-en-valencia
Muebles de Baño suspendidos [Baños Cien] | www.banoscien.com
– Si necessites, però, reparar el teu vehicle o localizar un taller en Alberic, te recomanem Talleres Mestre Alberic.

taller mecanico en Alberic
Tu vehículo Peugeot 208e, en Talleres Mestre Alberic
  • I a més a més…
carnisseria-soriano-alberic
Carnisseria Soriano en Alberic – Tfno: 651 966 010

 

estarlich-abogados
Trato personalizado, responsabilidad en la gestión y comunicación permanente con sus clientes | Estarlich Abogados

 

bar K Vicent
Bar K’Vicent en Alberic – 96 021 17 03

 

You May Also Like

Deixa un comentari

%d bloggers like this: