Acudiu i Caixa Popular s’alien per a impulsar l’economia local d’Alberic

El Grup de Desenvolupament Econòmic d’Alberic i Caixa Popular han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament del comerç local. Javier Rubio, com a president d’ACUDIU, Antonio Martínez, com a vicepresident, i Liliann Furió, com a directora de l’oficina de Caixa Popular a Alberic, han sigut els encarregats de formalitzar l’acord. Una aliança que aporta condicions financeres favorables als comerços i professionals associats, com és el cas de “Client Nòmina”, que només per domiciliar la nòmina, el compte no té comissió de manteniment o administració i és gratuït realitzar transferències a través de canals digitals si són d’import inferior a 50.000€ o ingressar xecs, entre altres beneficis.

No sols això, també es tindrà accés a unes millors condicions a l’hora de sol·licitar un préstec personal i es podran contractar assegurances per a la casa i d’automòbil, amb requisits molt favorables. El mateix ocorre en el cas del préstec hipotecari. Per a Javier Rubio es tracta “d’una col·laboració entre dos organitzacions que participen de les mateixes inquietuds per a millorar el teixit econòmic de negocis i professionals d’Alberic. És un pas més per a continuar creixent, que demostra que Acudiu treballa dia a dia perquè els associats puguen aprofitar-se de totes les eines i actors que envolten al comerç local”.

Per a Liliann Furió, és una mostra més del sacrifici que la seua compañía porta fent per impulsar l’entorn local des de la seua creació: “Aliances com aquesta mostren que Caixa Popular està realment al costat del comerç local i que volem contribuir a la millora econòmica i social d’Alberic. Amb més de 40 anys d’història, sempre hem estat al costat dels nostres pobles i barris i oferim solucions a les inquietuds i necessitats dels comerciants”.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: