⚠ Sabries com netejar la pantalla del mòbil per tal d’evitar el coronavirus?

Les pantalles dels mòbils poden contindre quaranta vegades més bactèries que la tassa de vàter, segons un estudi dut a terme a la Universitat d’Aritzona i sobretot, el cas és que es netegen i desinfecten menys que altres superficies, aconseguint que s’acumulen quantitats elevades de microbis per tot arreu dels dispositius, provocant així tot tipus d’infeccions, entre elles, clar  està, l’actual “coronavirus”.

Però, com netejar-lo?

Des d’Apple recomanen primer que res desconnectar tots els cables i apagar el telèfon mòbil abans de netejar-lo. A continuació, la companyia nord-americana recomana utilitzar un drap suau sense peluses com, per exemple, el drap per netejar els vidres de les ulleres. En el cas que encara quede material, utilitzar el drap amb aigua sabonosa tíbia.

limpiando-el-movil

 

estarlich-abogados
Trato personalizado, responsabilidad en la gestión y comunicación permanente con sus clientes | Estarlich Abogados

A l’igual que succeïx amb els ordinadors portàtils, des d’Apple recomanen que evitem qualsevol humitat entre les obertures i, per descomptat, no utilitzar productes de neteja ni aire comprimit. Pel que fa als desinfectants, des de la mateixa companyia asseguren que són segurs d’utilitzar sempre que ho fem amb precaució: “Amb una tovalleta en alcohol isopropílic al 70 per cent o tovalletes desinfectants es pot netejar suaument les superfícies dures i no poroses del seu producte, com la pantalla, el teclat o altres superfícies exteriors. NO utilitzar ‘lejia’. Evitar sobretot que entre humitat en qualsevol obertura i no submergir el dispositiu.

Tot i que estes indicacions estan dirigides als productes Apple, igualment són aplicables també a la resta de dispositius electrònics que tingau per casa. Per esta mateixa raó, i a més de netejar-nos les mans amb freqüència, hem de procurar també cuidar la higiene dels nostres dispositius.

You May Also Like

Deixa un comentari

%d bloggers like this: